Stekene Boezjeert

Samen met de gemeente Stekene en Raakzaam vzw heeft Zorg Stekene in september 2021 een projectaanvraag ingediend 'Stekene Boezjeert'. Dit project is in maart 2022 goedgekeurd en van start gegaan. Samen met de partners willen we in de eigen vertrouwde dorpskern van Stekene een warme buurt maken waarin mensen elkaar vinden, helpen en ondersteunen, zodat iedereen zich hier thuis voelt.

We willen een buurt maken waar het prettig is om te leven, te vertoeven en werken. We streven naar een inclusieve samenleving in de buurt. In deze omgeving laten we verschillende generaties met of zonder hulpvraag samenkomen. Om verbinding in beweging te brengen voor jong en oud met aandacht ter ondersteuning van mantelzorgers en eenzaamheid.

Jouw idee├źn, wensen of mening zijn absoluut welkom!

stekene.boezjeert@raakzaam.be

Tijdens de laatste week van de valpreventie hebben we met Stekene Boezjeert een wandeling gedaan om de knelpunten in de buurt op het vlak van valpreventie aan te kaarten. Het gemeentebestuur antwoordt hier alvast op dat het voetpad in de Frans Van Brusselstraat aan de kant van zorg Stekene opnieuw wordt aangelegd met klinkers, net als de zone rond de begraafplaats. Ter hoogte van het zebrapad bekijkt de gemeente of het mogelijk is om klinkers omhoog te halen zodat de aanzet gelijk komt en de overgang eenvoudiger wordt. Rond het gemeentehuis zijn ook niveauverschillen die in het project van de Stadionstraat mindervalide toegankelijk gemaakt worden.

Contact

Zorg Stekene

Adres
Kerkstraat 14A , 9190 Stekene Erkenningsnummer: CE605 Routebeschrijving
Tel.
03 432 29 00
info@zorgstekene.be

Volg ons op

Openingsuren

Vandaag

Gesloten

Morgen

Gesloten
Alle openingsuren