Vacature Verpleegkundigen

Bachelor verpleegkundige BV1/BV2/BV3 (M/V)

Gegradueerd verpleegkundige C3/C4

VERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS-DEELTIJDS)

Wie zijn we?

Zorg Stekene is een nieuwe organisatie, volop in ontwikkeling, die erop gericht is om een (t)huis te bieden aan iedere inwoner die een bepaalde zorgvraag heeft. Om deze visie mee te helpen realiseren is het bestuur op zoek naar enthousiaste medewerkers (M/V).

Voor ons woonzorgcentrum Zoetenaard zijn we op zoek naar verpleegkundigen (voltijds/deeltijds).

Wie zoeken we?

Als bachelor of gegradueerde in de verpleegkunde word je gedreven door jouw hart voor senioren en jouw wil om een maximale levenskwaliteit te garanderen. Je gaat dagelijks voor de voldoening en appreciatie van iedere betrokkene. 

Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen.

Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

Je staat onder leiding van een hoofdverpleegkundige waarbij je samen met het zorgteam de belangen van de bewoners behartigt met specifieke aandacht voor het verpleegtechnische luik. De bewoners zet je centraal en je waakt over de kwaliteit van de zorg. Je zorgt voor het correct invullen van het zorgdossier en de medische bestellingen. Je evalueert, volgt op en stuurt bij. Dit alles met het oog op het behouden en ontwikkelen van de zelfredzaamheid van de bewoner.

Ons aanbod

 • Een contract van bepaalde duur voor een jaar, met optie vast
 • Een aantrekkelijke wedde, anciënniteit als verpleegkundige wordt onbeperkt meegenomen
 • Extralegale voordelen:
  • Hospitalisatieverzekering (mogelijkheid om aan te sluiten tot de collectieve verzekering vanaf contract onbepaalde duur)
  • Maaltijdcheques met een zichtwaarde van € 8,00       (werkgeversaandeel: € 6,01)
  • Fietsvergoeding van 22 cent per kilometer
  • Tussenkomst in de kosten van het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer
  • Een aantrekkelijke verlof- en feestdagenregeling (26 verlofdagen en 11 feestdagen per jaar)
  • Personeelsvoordelen zoals winkelkortingen, dieren- en pretparkkortingen, cinemakortingen,…
 • Gratis griepvaccin in het najaar

Contactinformatie

Solliciteren kan via het sollicitatieformulier te vinden op de website www.zorgstekene.be, met toevoeging van een recent uittreksel uit het strafregister (model 1), een cv en een gemotiveerde brief.

Meer inlichtingen? Neem contact op met mevr. A. De Mey, teamverantwoordelijke Personeelszaken, Kerkstraat 14A, 9190 Stekene, op het nummer 03 432 27 31 of personeelszaken@zorgstekene.be

Gepubliceerd opdonderdag 9 januari 20208.00 u.