Maaltijden aan huis

Naarmate we ouder worden is het belang van evenwichtige voeding eens zo belangrijk, en vinden we soms niet meer de zin om die lekkere grootmoeders keuken te bereiden. Want vers koken is niet alleen het klaarmaken maar ook naar de winkel gaan. En soms zijn het dan grote verpakkingen waar we telkens weer te veel van hebben. Zorg Stekene zorgt voor het aanleveren van een gevarieerde en gezonde maaltijd die aan alle eisen voldoet. Ons keukenteam staat dagelijks klaar om uw maaltijd te bereiden en onze diëtiste kijkt de menu’s na zodat ze voldoen aan het dagelijks voedingspatroon.

Voor wie?

Zorg Stekene bezorgt vers bereide maaltijden aan elke ouder vanaf 65 jaar, andersvaliden en tijdelijk alleenstaande zieken (medisch attest vereist). We beperken ons tot het grondgebied Stekene, Kemzeke en Koewacht Belgisch gedeelte.

Wat mag u verwachten?

Elke maaltijd bestaat uit verse dagsoep en hoofdgerecht. De weekendmaaltijd bestaat uit een hoofdschotel en een dessert. U heeft de keuze uit een gewone maaltijd of een dieetmaaltijd (suikervrij, zoutloos of vetarm). Maaltijden kunnen ook bewerkt (gesneden of gemalen) geleverd worden. U vindt het menu elke week hier.

De warme maaltijden worden aan huis geleverd in een thermische doos. De levering gebeurt van maandag tot vrijdag tussen 10u15 en 12u15. Maaltijden die besteld worden voor zaterdag, worden gebracht op vrijdag. Het is een ‘koude’ maaltijd die u nog opwarmt. Op feestdagen bezorgen we geen maaltijden.

Tarief

Verse dagsoep en hoofdgerecht of hoofdschotel en dessert op zaterdag kosten 8,50 euro in Stekene en 10 euro voor de inwoners van Moerbeke Waas. De betaling gebeurt maandelijks op basis van een factuur.

Praktisch

Wanneer u vóór 12 uur bestelt, kan u de volgende dag van een warme maaltijd aan huis genieten. U bent niet verplicht om dagelijks een maaltijd te bestellen en de levering kan elke moment worden stopgezet.